Meer dan alleen een logeeradres

Voorwaarden

Bel 06 21104768

Gediplomeerd konijnen deskundige verzorgt uw dier met liefde in ons pension, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw welverdiende vakantie

Voorwaarden Somebunny Special

1. Toelating

Somebunny Special behoudt zich het recht een huisdier te weigeren indien het vermoeden bestaat dat het niet gezond is, een besmettelijke ziekte bij zich draagt of niet gevaccineerd is. Er worden dan geen logeerkosten terug betaald.

Somebunny Special behoudt zich het recht om een reservering te annuleren wegens ziekte of andere privé omstandigheden. Indien deze situatie zich voordoet worden de volledige logeerkosten, die al overgemaakt zijn terugbetaald.

2. Entingen

Entingen zijn verplicht, zonder entingen is geen opvang mogelijk.

3. Eigen Voer

De Pensionkosten zijn exclusief voer. Aangezien dieren een gevoelig maag-darm stelsel hebben dient u zelf voor voldoende brokken te zorgen, zodat uw huisdier krijgt wat het gewend is. U dient dit mee te nemen in een afsluitbare box.

4. Castratie

Rammen dienen gecastreerd te zijn.

5. Ziekte

Somebunny Special kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld als uw huisdier ziek wordt, gewond raakt of komt te overlijden.

Mocht uw huisdier in de opvang onverhoopt ziek worden, dan zullen wij hem/haar laten behandelen bij een dierenarts. De kosten voor medicijnen, dierenarts en eventuele opname zijn voor de eigenaar.

6. Social Media

Somebunny Special heeft uit privacy overwegingen geen openbare webcam beschikbaar in de verblijven. Wel plaatsen we regelmatig foto’s van uw huisdier op social media. Zie hiervoor onze facebook pagina

7. Brengen en ophalen:

Halen en brengen is altijd op afspraak. Bel altijd voor een tijdslot.

Op maandag t/m vrijdag kunt u een afspraak maken tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Op zaterdag is onze vaste ophaal- en brengtijd tussen 10.00 – 12.00 uur.

Brengen en halen in de avond, en op zon- en feestdagen is niet mogelijk. Dan zijn wij gesloten.

De logeerprijzen worden berekend op basis van hele dagen en hierbij wordt geen rekening gehouden met het breng en ophaal tijdstip. Komt u uw huisdier eerder ophalen dan de afgesproken datum, dan kan er helaas geen geld terug gegeven worden.  Blijft uw huisdier langer of zijn er verdere kosten gemaakt, dan wordt dit bedrag bij het ophalen verrekend. Het bedrag kan voldaan worden via een pin of contante betaling .

Bij het niet ophalen van het huisdier behoudt Somebunny special het recht de konijnen te herplaatsen, dit is niet herroepbaar.

8. Betaling:

Bij reservering dient u 50% van de totale logeerkosten over te maken, u ontvangt hiervoor een betaal verzoek. Pas na de aanbetaling is de reservering definitief. Het resterende bedrag wordt vooraf afgerekend bij het brengen van uw huisdier.

9. Annulering

Bij annulering tot 30 dagen vóór de logeerperiode wordt de aanbetaling volledig terug betaald. Bij annulering tot 14 dagen vóór de logeerperiode wordt de helft van de aanbetaling terug betaald. Bij annulering binnen 14 dagen voor de logeer periode bent u het volledige aanbetaalbedrag verschuldigd.

Covid-19 vormt geen uitzondering op deze annuleringsvoorwaarden.

10. Inbegrepen:

Een ruim verblijf met eet-, drink- en toiletvoorzieningen, een schuilverblijf of bed en speelgoed. Verder ontvangt de logé elke dag vers water, vers hooi, verse groente en fruit (mits uw huisdier dit gewend is). Ook ontvangt iedere logé altijd een liefdevolle verzorging, een knuffel en een aai.