Over Mij

Christel Franssen

Wat begon als een hobby groeide uit tot een professioneel pension

Ik heb al jaren ervaring in het verzorgen van konijnen. Dat doe ik volledig gediplomeerd: ik ben dan ook in bezit van BHvD overige zoogdieren. De afgelopen jaren heb ik onze verblijven in Maasbracht verder uitgebreid en gemoderniseerd. Tot medio 2023 had ik daarbij ook een volledig uitgeruste trimsalon, zodat ik zo voor de complete verzorging van de loge's kon zorgdragen. Echter door het zware werk en bijkomende persoonlijke klachten, ben ik met deze dienst moeten stoppen.

Ik werk samen met

Hieronder vindt u een overzicht van collega's waarmee ik een samenwerkingsverband heb opgebouwd.

Kleindierenparadijs Roermond

Pension en Trimsalon

Non profit vakantie en logeeradres en trimsalon voor konijnen en knaagdieren. Zie deze link voor meer informatie: Kleindierenparadijs.

Konijnen vakantie Limburg Sint Odilienberg

Mobiele trimsalon en Vakantieopvang

De verblijven zijn gevestigd in onze garage. Deze verblijven zijn groot, genoeg ruimte voor de konijnen en van allerlei spullen voorzien. in de zomer bij extreme warmte maken wij gebruik van een mobiele airco zodat het vakantieverblijf aangenaam is en blijft. Zie deze link voor meer informatie.

Lilly and friends (Nuth)

Pension

Alleen via mail te bereiken: helga.claessens@gmail.com

Konijnentrimsalon Christine Daae

Mobiele Trimsalon

Via Facebook te bereiken: Facebook

Konijnen en Cavia opvang Balou Herkenbosch

Pension

Via facebook en mail te bereiken: krowinkel@home.nl

Filozoika Eindhoven

Katten en knaagdieren pension

Katten oppas aan huis.

Konijnen en knaagdierenpension

filoZoika, een Griekse term voor Dierenvriend! Want dat zijn wij zeker en zullen er alles aan doen om jullie dieren een zo liefdevolle maar vooral ook professionele verzorging te kunnen aanbieden. Wij bieden dierenverzorging aan voor iedereen. Je bent een paar weken met vakantie of je moet een tijdje naar het buitenland i.v.m. je werk. Wij zijn een professionele opvang in een huiselijke sfeer. Bij ons kun je terecht voor een logeeradres voor je konijn, cavia, hamster en andere kleine knaagdieren.

Dierencentrum Sevenum

Dierenpension en hondentraining

Wij zijn een Dierenpension voor alle huisdieren.

Wanneer jij op vakantie gaat of een dagje weg en jouw huisdier niet mee kan, dan is  Dierencentrum Sevenum een fijn en betrouwbaar logeeradres voor jouw maatje! Naast honden en katten verzorgt Dierencentrum Sevenum ook kleine dieren, zoals konijnen, fretten, cavia’s en vogels!

Flopping lops Herselt België

Pension, trimsalon en webshop

Bij Flopping Lops kan je terecht als je opzoek bent naar een professionele konijnentrimmer, konijnenhotel & webshop. Konijnentrimmer | Konijnendeskundige | Webshop voor konijnen (floppinglops.be)

de Blije Nijnen

Trimsalon, Konijnenhotel en Verzorging aan huis

De blije nijnen is een bedrijf gericht op konijnen welzijn en is ontstaan uit liefde voor konijnen.

Ik bied hierin dan ook verschillende diensten aan zoals:

Gediplomeerd konijnentrimster
Diverse trimbehandelingen voor konijn en cavia
Voorlichting vachtverzorging

Gediplomeerd konijnendeskundige en caviadeskundige
Advies
Consulten

Konijnen en cavia hotel

Vakantie verzorging aan huis

Webshop

Dogs en Bunnies België

Dierenpension en hondentraining

Dogs & Bunnies. Mijn naam is Tanya en samen met mijn zakenpartner en levenspartner Nick wonen wij in het prachtige Limburg België. Bij ons kan u terecht voor opvang van uw konijn(en) in ons konijnenhotel, aanschaf van een konijn in onze fokkerij of privé wandelingen voor uw hond bij onze uitlaatservice. Onze visie? verbinding tussen mens en dier vanuit rust, respect en vertrouwen. Onze missie? een gelukkig konijn en een blije hond!

BunnyLodge

veilig en zorgzaam toevluchtsoord voor jouw konijn

Mijn pension biedt een veilig en zorgzaam toevluchtsoord voor jouw konijn wanneer jij op vakantie gaat. Ik sta klaar om jouw konijn te verwelkomen en te verzorgen terwijl jij van je vakantie geniet. Bezoek mijn website en ontdek hoe ik ervoor zorg dat jouw harige vriend een geweldige tijd heeft tijdens jouw afwezigheid. 

 

Home | Bunnylodge

Wilt u een proefperiode nemen?

Bent U onzeker hoe uw konijn in een onbekende omgeving kan wennen. Graag geven wij u de mogelijkheid om uw lieve knaagdier op proef te ontvangen. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken